/
Over ons

Over Timmers Bouw

Timmers Bouwbedrijf Groningen

Timmers Bouw B.V. uit Garrelsweer is een professioneel VCA Gecertificeerd en NCG Erkend bouwbedrijf waar klanten nog echt centraal staan. Wij verzorgen al uw bouwwerk en klussen in en rondom uw woning, winkel of bedrijfspand in Groningen en omgeving. Wij leveren de hoogste kwaliteit voor een redelijke prijs.

Een greep uit onze onze werkzaamheden: verbouwingen, renovatie, afbouw, aardbevingsschade herstel, installatiewerk, timmerwerk, vliesbehang, schilderwerk en loodgieterswerk.

Wij leveren maatwerk

Bij ons staan klanten centraal om tot een maatwerk oplossing te komen: van kleinere klussen tot uitgebreide bouwprojecten!

Erkend NCG Herstelbedrijf

Met honderden inspectie- en herstelopdrachten zijn wij ervaren specialisten in aardbevingsschade herstel in Groningen. Timmers Bouw en onze medewerkers zijn door het Nationaal Coördinator Groningen officieel erkend schadeherstellers.

VCA Gecertificeerd

Timmers Bouw is VCA* 2008/5.1 gecertificeerd. Hierdoor weet u, als opdrachtgever, dat wij een klus uitvoeren met expertise op het gebied van veiligheid, gezondheid en het milieu!

Bekend en herkend in Regio Groningen

Onze werkzaamheden verrichten wij hoofdzakelijk in stad en provincie Groningen, maar ook in Friesland, Drenthe en Duitsland.

Materiaal en Machines

Autohoogwerker – Hoogte: 21 Meter
  • Werken op hoogte en moeilijk bereikbare plaatsen
  • Snel ter plekke en dus ook beschikbaar voor spoedgevallen
  • Bijvoorbeeld inzetbaar voor: dakwerk, renovatie, reparatie en inspecties
 
 
Minigraver – 1.8T
  • Voor allerlei grondwerkzaamheden
  • Breed en smalspoor voor krappe tuiningangen
  • Zware klussen in minder tijd voltooid
  • Bijvoorbeeld inzetbaar voor: riolering, tuinverbouwing, kabels en fundering

 

Vertel ons over uw project

Ontvang persoonlijk advies & een maatwerk offerte