/
/
Schroeffundering

Schroeffundering in Groningen

Timmers Bouwbedrijf Groningen

Schroeffunderingen werken heel eenvoudig! Timmers Bouw past deze innovatie techniek in Groningen en omstreken bijvoorbeeld toe bij aanbouw- en uitbouwprojecten voor klanten.

Het is snel en voordelig. Ook is er geen ongemak met betonstorten en zware apparatuur dat hiervoor nodig is in de tuin.

Rond het huis is vaak beperkte ruimte om te werken. Dit maakt deze schroeftechniek een ideale oplossing. Zo hoeft er geen beton meer te worden gestort om een stevig fundament aan te brengen. 

We plaatsen de schroeffunderingen met een schroefbeweging in de grond. Daardoor staat uw fundatie heel stevig. Stabieler dan bijvoorbeeld een heipaal.

Je kunt het vergelijken met schroeven en spijkers in hout. Schroeven zitten een stuk steviger in hout dan een spijkers. dit is precies hoe het ook met de schroeffundamenten werkt.

Slimmer Verbouwen met Schroeffundatie

Laat uw huidige woning verbouwen met schroeffunderingen en u zult jezelf zeker afvragen waarom u het niet jaren eerder heeft gedaan. U zult versteld staan op welke manier uw woongenot vergroot kan worden vergeleken met een aantal jaren terug.

Met een uitbouw of aanbouw wordt het woongenot behoorlijk bevorderd en het geeft een mooie meerwaarde aan uw woning.

Door onze ruime ervaring met Schroeffundering in en rondom Groningen kunnen wij elke woning of bedrijfspand geheel naar eigen wensen voor u verbouwen.

Voordat wij aan de slag gaan met de bouw, bespreken we eerst overzichtelijk met u wat uw specifieke wensen zijn. Door middel van deze aanpak zullen wij u maatwerk advies geven over de mogelijkheden en kunnen we in goed onderling overleg bepalen wat de meest geschikte oplossingen hiervoor zullen zijn.

Informeer bij onze deskundige in Groningen naar de mogelijkheden voor schroeffunderingen bij uw woning. Heeft u zelf al nagedacht over een bepaalde verbouwing dan voeren wij dit graag voor u uit.

Laat ons eens meedenken aan uw bouwplannen.

Goed om te weten

Nederland heeft veel veenhoudende grond en ingepolderde gebieden. Bouwwerken zonder fundering verzakken op deze ondergrond. Bij het funderen maak je gebruik van de stabiele diepere grondlagen.
 
In het verleden gebruikten de bouwers vooral heipalen, maar tegenwoordig wordt deze nieuw ontwikkelde schroeffundering steeds populairder. Logisch, want deze vorm van fundering heeft veel voordelen.

Vertel ons over uw project

Ontvang persoonlijk advies & een maatwerk offerte